improve

'risicovrij
transport
van a tot z’

improve bvba

Over improve

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn we de aangewezen partner om u te begeleiden. We volgen de verpakkingsindustrie nauw op waardoor we op de hoogte blijven van de allernieuwste toepassingen, verpakkingssystemen en verpakkingsmaterialen. Onze klanten zijn voornamelijk Belgische bedrijven uit diverse industrieën, zowel KMO’s als grote internationale spelers. 

We zijn gebeten door verbeterprojecten in de verpakkingswereld en uit deze passie is Improve ontstaan. We zijn ervan overtuigd dat een goede ladingzekering begint bij de basis: een goed verpakte, stabiele pallet. Daarom kiezen we ervoor onze dienstverlening toe te spitsen op palletstabilisatie en verpakkingsefficiëntie.

We gaan voor een professionele aanpak waarbij vertrouwen en objectiviteit centraal staan.

Onze missie is ‘risicovrij transport’. Wanneer uw palletten schadevrij hun bestemming bereiken, is onze missie geslaagd.


Informeren

We staan erop u goed te informeren over tal van aspecten van uw vervoersverpakking. Samen met u streven we naar een duurzaam en kostenefficiënt verpakkingsbeleid. Improve organiseert opleidingen op maat voor diverse doelgroepen zoals operatoren, productieverantwoordelijken, aankopers en management. Zo kan u bijvoorbeeld leren hoe u verschillende offertes van verpakkingsleveranciers kan vergelijken.

Optimaliseren

Onze core business is het optimaliseren van uw transportverpakking. We streven niet alleen naar een verbeterde kwaliteit en een verhoogde palletstabiliteit, maar ook naar een kostenbesparing door een verminderd verbruik aan verpakkingsmaterialen.

Wat ons zo uniek maakt is dat we uw verpakkingsmachines afstemmen op de verpakkingsmaterialen die u gebruikt, en/of omgekeerd. Heeft u een wikkelaar, dan stellen we die af op de eigenschappen van de wikkelfolie. Heeft u een omsnoeringsmachine, dan gaan we na of u juiste omsnoeringsband gebruikt. Kleeft u automatisch dozen dicht met een dozensluiter, dan gaan we na of dit nog efficiënter kan.

Testen

Meten is weten: via eenvoudige metingen in uw huidige verpakkingsproces brengen we de knelpunten in uw verpakkingsproces in kaart.
Transportsimulatie: door het afnemen van simulatieproeven op uw pallet verwerft u inzicht in de huidige palletstabiliteit en het risico op transportschade. Wie een certificaat wenst voor zijn transportverpakking kan ook bij ons terecht. 

Begeleiden

Gaat u voor de implementatie van een totaal nieuw verpakkingsconcept? Investeert u binnenkort in de aankoop van een nieuwe verpakkingslijn? Wij begeleiden het traject van a tot z. Hierbij kan u beroep doen op onze expertise bij elke besluitvorming. Zelfs het tijdelijk superviseren van uw verpakkingsproject behoort tot de mogelijkheden.

 

Hoe gaan we tewerk? Lees hier verder.

Interesse? Contacteer ons voor een afspraak.

Meer lezen over onze verbeterprojecten? Klik hier.

verpakkingsaudit

observeer de risico's en knelpunten in uw verpakkingsproces

transportsimulatie

krijg inzicht in het gedrag van uw pallet tijdens transport

improve

optimaliseer uw verpakkingsproces op basis van de transportsimulatie

improve+

borg de optimalisatie in uw verpakkingsproces