improve

'risicovrij
transport
van a tot z’

improve bvba

Hoe kunnen we u helpen?

Verbeterprojecten in de verpakkingsafdeling

Doelstelling: kostenbesparing, een efficiënter verpakkingsproces, een verbeterde palletstabilisatie, diefstalpreventie, vermindering verbruik verpakkingsmaterialen, conformiteit met wetgeving ladingzekering

Al onze projecten kaderen in verpakkings-efficiëntie. Want met een  efficiënter verpakkingsproces bespaart u kosten, heeft u minder transportschade en voldoet u aan de wetgeving ladingzekering.

Onze missie is ‘risicovrij transport’. Wanneer uw palletten schadevrij hun bestemming bereiken, is onze missie geslaagd. Hoe doen we dat?

  1. we analyseren de risico's op transportschade en brengen de knelpunten in uw verpakkingsproces in kaart
  2. we optimaliseren uw palletverpakking om de transportrisico's te beperken
  3. we leveren transportcertificaten op basis van transportsimulaties zodat u voldoet aan de wetgeving ladingzekering
  4. we adviseren, informeren en borgen de verbeteringen in uw verpakkingsproces
  5. we helpen u kosten te besparen via een efficiënter verpakkingsproces en een minder verbruik aan verpakkingsmaterialen

We hebben onze optimalisatiediensten gebundeld in 4 standaardprogramma's (klik in de rechterkolom voor meer informatie). Via een intake gesprek wordt de precieze scope van het project vastgelegd. U wordt nauw betrokken bij elke stap, zo kan u met onze adviezen meteen aan de slag. Elk van de 4 programma's omvat een uitgebreide rapportage met meetresultaten en beeldmateriaal.Overzicht improve programmas

De mogelijkheden tot kostenbesparing zijn klantafhankelijk, dat maakt elk project zo uniek.

Is er dan nog ruimte voor optimalisatie? O jawel. We schatten dat in 90% van de bedrijven nog kan geoptimaliseerd worden.  Lees hier onze succesverhalen.

Interesse?  Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Advies in aankooptrajecten

Doelstelling: laat u goed informeren wat u nodig heeft

Improve wil een neutrale en objectieve partner zijn die u assisteert bij alle aspecten van de aankoop van een nieuwe verpakkingsmachine. Hierbij is het belangrijk dat u goed wordt geinformeerd, zodat u de machine aankoopt die u werkelijk nodig heeft.

Investeert u binnenkort in een nieuwe verpakkingslijn? Wij begeleiden het traject van a tot z. Hierbij kan u beroep doen op onze expertise bij elke besluitvorming. Zelfs het tijdelijk superviseren van uw verpakkingsproject behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u prijzen voor verpakkingsmateriaal opgevraagd bij verschillende leveranciers en weet u niet welke oplossing voor u de beste is? Wij kunnen u helpen.

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Training op maat, in uw bedrijf, met uw producten

Doelstelling: het bedrijft verwerft de kennis om zelf aan de slag te gaan

Improve levert opleiding en training aan zowel aankopers, operatoren als management.

Onze opleidingen kunnen gaan over diverse onderwerpen, zoals het sluiten van dozen, het creëren van een stabiele palletverpakking, het gebruik van de juiste omsnoeringsband, ladingzekering, hoe offertes van diverse leveranciers vergelijken,…

Elke opleiding is uniek, gezien we vertrekken vanuit het proces van de klant, het aanwezige machinepark en de aard van de goederen die hij produceert en verpakt.

Nood aan training? Laat het ons weten!

verpakkingsaudit

observeer de risico's en knelpunten in uw verpakkingsproces

transportsimulatie

krijg inzicht in het gedrag van uw pallet tijdens transport

improve

optimaliseer uw verpakkingsproces op basis van de transportsimulatie

improve+

borg de optimalisatie in uw verpakkingsproces